Adverteren

Iedereen die gaat verhuizen komt er wel mee in aanraking: een nieuwe keuken, badkamer of een totale verbouwing van de woonkamer... Maar ook nieuwe vloerbedekking, laminaat, gordijnen en meubels worden vaak nieuw aangeschaft als je gaat verhuizen. 

 

Een goed moment om uw bedrijf aan deze mensen te presenteren is als ze een verhuisofferte aanvragen. Dit doet men -mede door het internet- steeds vaker in een vroegtijdig stadium, zelfs al in de oriŽntatiefase op een mogelijke verhuizing!

Op onze site Online-Verhuisofferte.nl kunt u regionaal (op provincieniveau) uw bedrijf onder de aandacht brengen bij deze groep mensen.

 

Waarom op provincieniveau en niet landelijk?

Stel: U verkoopt keukens in het noorden van het land, dan is het meestal niet interessant om te gaan adverteren in Zeeland. En is uw bedrijf gevestigd in Noord-Holland waarbij u lokaal georiŽnteerd bent dan is een advertentie in Limburg ook weggegooid geld.

 

Exclusiviteit

Per provincie worden maximaal 3 banners (234x60) geplaatst, waardoor de exclusiviteit en attentiewaarde hoog is. Wilt u helemaal exclusief zijn, kies dan voor een grote banner (468x60), waarbij u de zelfs de enige voor de betreffende provincie bent!

 

 

De homepagina van Online-Verhuisofferte.nl

 

 

Bij doorklik op een provincie verschijnt deze pagina met de lokale / provinciale banners


 

Bedrijfsnaam:

Contactpersoon:

Factuuradres:

Postcode / Plaats:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Ik ben geÔnteresseerd in de volgende provincie(s)

 

provincie

formaat

234 468

Friesland

Groningen

Drenthe

Overijssel

Gelderland

Flevoland

Utrecht

Noord-Holland

Zuid-Holland

Zeeland

Noord-Brabant

Limburg

Periode:

Verzenden: